Klargjøring til sesongstart. Kos i småbåthavna.

Wenche har lappa cocpitteltetMaihelga ble brukt til klargjøring. Onsdag tok vi med oss litt mat og klær og overnatta i båten. Kvelden ble brukt til litt rydding. Ulf forberdte seg til kurs han skal holde for Redningsselskapet; Båtførerprøven. Vaskinga innvendig var unnagjort lørdag og søndag før langhelga. Torsdag ble brukt til vask av dekk. Høytrykkspyling og skrubbing med Hugo… Fredag lappa Wenche cocpitteltet, det har vært midlertidig lappet siden vi var på atlanterhavet… på tide å gjøre det ferdig. Ulf skifta det lille undervantet på styrbord side, en cordel var brukket. Det nye vantet var i korteste laget, men fikk det på. Ellers har vinteren vært uten for mye båtjobb. Skjermbilde 2015-12-25 kl. 21.34.19Dynamoen er skifta, i tillegg har vi tatt ned genoaen og sydd på ny UV-kant der det var ille. Symaskin fikk vi låne av Tonje og Hans Fredrik. Systua ble i en av gymsalene til Alta vidregående skole. Da er vi klar for seiling, 17.mai helga kan bli fin. Vi satser på godvær.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment