Fjorden kaller! Sensongstart for Fryd

Da var skipperinnen i sigetNydelig vær og fralandsvind fra 2 til 10 knop. Ypperlig å innlede seilsesongen på den måten. Vi var rusten etter mange måneder uten et skjøte å vinsje… Men det gikk veldig bra. Surra litt under en jibb men det ordna seg. Minimalt bruk av motor, ut og inn i havna. Resten for seil. Ut på fjorden møtte vi Vekteren som hadde en Picup med Bristow. Det var Maritim dag i Alta og masse tøft å se for de som liker det maritime. Skjermbilde 2015-12-25 kl. 21.27.51Senere kom også Tor seilende, med Mie, Jørgen og Joakim. Plutselig var hele fjorden full av seilbåter, i allefall to… Vi hadde litt nærkontakt, i allefall slik at vi kunne snakke sammen, uten for mye roping.

Flott å være igang. Ikke lenge før vi kaster loss igjen for ny seilas.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment