«Alta lystseilerforening» arrangerte høsttur til Seiland

Opportune og Fryd

Opportune og Fryd

Samling av mange seilbåter denne helga. Rune i Opportune tok initiativet til en seilsamling i store Bekkarfjord på Seiland. 4 båter stilte; Ad Libitum, Shibah, Oppertune og Fryd.  Flott seiling ut Altafjorden, på kryss. Vi hadde maksfart på 7,2 knop. Det synes vi var bra. Mye vind, fallvinder og vi seilte konservativt hele veien… Da vi kom frem sløyde Kåre en stor sei han hadde fått på turen. Han lagde en slags seimølje, som var fantastisk god. Det var nok mat til alle og det ble mye lyging og fliring utover kvelden.

Dagen etter ble det en liten tur på land, for å skrive oss inn i nasjonalparkboka… Så bar det hjemover, denne gang for motor. Helt vindstille på fjorden. Men alle var enige om at det hadde vært en flott tur…

Bekkarfjorden, Seiland nasjonalpark

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment