Helgetur innover Langfjorden var en eventyrlig opplevelse

Så er det på ny turHelgetur for Wenche og Ulf. Vi startet ut fredags formiddag med kurs for Kåven. En liten stopp ytterst i Altafjorden for litt fisk til middag. Det tok Wenche 3 minutter å få to småsei. Så var det bare å fortsette til Kåven for fersk fisk til middag. Etter middag og nyplukka blåbær til dessert kom det en båt til, det var Birgit og Dan med datter. Etter en trivelig samtale med dem dro vi opp til Kåvenvannet på øversiden. Ulf for å ta bilder og Wenche for å plukke bær. Senere kom det nok en båt, dvs to. En ble slept. Den hadde fått ødelagt motoren og måtte hjelpes i havn. Motoren hadde kilt seg. Trasige greier, men flott at det var noen ute i fjorden for å hjelpe dem.

Dagen etter dro vi videre til Rivarbukt (se video). Der besøkte vi Roy Gunnar og Eva. Veldig fin dag med masse trivelige folk som var på besøk der. Etter litt grilling og lyging gikk vi videre til Tappeluft opplevelser litt lengre inn i fjorden. Et kjempefint turistanlegg med veldig god mat. Vi fikk ligge utenpå en gammel fiskebåt; «Sjøulk», om natta. Om kvelden ble det middag med drikke før vi køya. Dagen etter var det et fantasisk vær og vi fikk seilt utover Langfjorden, iallefall et stykke før det ble vindstille og motvind. Ut i Altafjorden fikk vi medvind og seilte spridd nesten helt inn i havna. Maksfart var 6.2 knop. En flott seilehelg ble det.

Innerkoven - Rivarbukt timelaps

Innerkoven

Rivarbukt

Tappeluft

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment