Sørøyrocken!

Frk. Fryd

Frk Fryd spilte på Sørøyrocken

I år som i fjor ble det tur til Sørøya og Sørøyrocken. En fantastisk festival med masse trivelige folk langt ute i havgapet. I år hadde vi overnattingsgjester i tillegg. Det var en veldig flott langhelg.

Wenche og Ulf seilte ut allerede tirsdagskveld. Nydelig vær med den siste rest av midnattsol. Det ble motorseiling, og over Sørøysundet var det å klamre seg fast. Men det gikk helt greit. Festivalen startet ikke før torsdag så vi fikk god tid å bli venn med landjorda. Onsdags kveld kom også vår første overnattingsgjest; Knut Einar. Dagen etter kom Line og til slutt også Hanne. Vi var så klar for festival. Masse bra og variert musikk. Masse trivelige folk og fantastisk mat. Søndags formiddag tøffa vi oss ut av havna til nye 8 timer hjemtur. Denne gang helt uten seil… ikke mye vind, eller så var den rett i mot. Men hjem kom vi oss… og med oss hadde vi også dattera til Knut Einar og Line, Tina. Hun hadde jobbet som frivillig/trivelig på Sørøyrocken.

Spasertur på kaia i kuling

Fryd har funnet seg tilrette ved kaia til Norway Seafood
Hanne, Wenche og Knut Einar er fornøyde
Tina er fornøyd etter å ha jobba som frivillig på Sørøyrocken

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment