shapeimage_1Wenche Magerøy,
skipper og reder. Wenche holder motet oppe hos oss andre når forholdene er tøffe. Har foruten båtførerbevis og SRC/VHF radiooperatørsertifikat, ISAF Offshore Personal survival course, også competent crew og dayshipper costal kurs. Wenche er utdannet lærer. Hun er også filtmaker, håndfarger garn og syr vesker.  Du kan se Wenches produkter på www.ullogsånn.no.

shapeimage_2Ulf Dahlslett,
styrmann, skipper og reder. Selve humørsprederen og morroklumpen. Alltid pessimist om ting som kan gå galt. Har alltid noe som må fikses og mekkes. Har foruten båtførerbevis og SRC/VHF radiooperatørsertifikat også competent crew, RYA Day Skipper, fritidsskippersertifikat, 40 timers sikkerhetsopplæring for fiskere og dykkerkurs. Ulf er Iærer og jobber på Alta videregående skole, Medier og kommunikasjon.

shapeimage_5Christer Magerøy Dahlslett,
matros. Christer bestemte seg til å være med på deler av turen. Han har som Andreas, vært sammen med oss på diverse småturer i Finnmark. Han har studert grafisk design i Trondheim og har studert filmvitenskap på NTNU. På videregående tok han medier og kommunikasjon og har svært gode ferdigheter innenfor mediefaget. Han jobber som grafisk designer. En stor ressurs på Fryds «mediesirkus». Christer er et ordentlig friluftsmenneske og liker å være på tur.

shapeimage_3Bendik Haftor Magerøy Dahlslett,
1.matros, Bendik er en tålmodig sjøfarer med et positivt og godt humør. Han trives godt ved kartbordet. Bendik har gått på Redningsselskapets sommerskole og er en råtass på enhånds pålestikk. Data er hans store lidenskap og han kan bruke timer på kartbordet med spill og annet forefallent arbeid. Bendik skal ta 8.klasse på «Frydskolen». Han regner med å ha gjort unna engelsken og spansken før Biscaya.

shapeimage_4Andreas Magerøy Dahlslett,
matros. Andreas er en lærevillig sjømann som hadde et års studiepermisjon for å være mannskap på Fryd. Andreas er en initiativrik kar som ser hvor det trengs å ta i et tak. Han studerer økonomi på NTNU i Trondheim og er i innsatsstyrken i Heimevernet. Der har han blant annet lært masse førstehjelp. Andreas har vært utvekslingsstudent i Argentina et år og snakker flytende spansk. Våren 2010 tok han Båtførerprøven.

Gjestemannskap


shapeimage_6Frank Dahlslett,
kommer på i Tromsø og seilte sammen med oss frem til Bodø. Frank arbeider som forsker (lyn) på SINTEF. Han er broren til Ulf og bor i Trondheim. Av seilererfaring har Frank vært vindsurfer i den «tidlige vidsurferpreioden». I tillegg har han egen båt og er glad i sjøen.

shapeimage_10Sedolf Slettli,
Kom på i Falmouth og seilte med oss til Spania. Sedolf er fylkeskolesjef i Troms og er bla også utdannet bilmakaniker… Han har mye seilererfaring og har vært seilinnstruktør. I gamle dager drev han med hundekjøring og har blant annet deltatt på Finnmarksløpet. Sedolf seilte med 
oss fra Tromsø til Skjervøy i 2009. Det var flott å få en garva seiler ombord, da lærte vi et og annet «tjuvtriks»

.

shapeimage_8Sten Yngve Abrahamsen,
var med som mannskap over Atlanteren. Kom på Fryd i Las Palmas og var med helt til Port Elizabeth. Han er medielærer og en av Ulfs kollegaer på Alta VGS. Han har tatt Competent Crew kurs. Sten Yngve er en trivelig kar og er lett å holde ren. Han blir utolig fort brun og ble svart før vi kom fram til St. Lucia.

shapeimage_9Bjørnar Olsen,
var mannsakp med fra Stord. Bjørnar seilte over Nordsjøen med oss fra Stavanger. Bjørnar er regnskapsfører i Alta og har tatt både båtførerkurs, VHF-sertifikat, Competent Crew og Day Skipper. Bjørnar var en trivelig og rolig kar som vi var veldig glad for at han ble med oss over vår første havstrekk (havskrekk).

shapeimage_7Rolf Jakobsen,
kom på i Lisboa, Portugal og seilte med oss til Madeira og Kanariøyene. Rolf er journalist i NRK og tidligere kollega av Ulf. Han var med for å hentet båten i Ålesund i 2006. Rolf er født i Lyngen og er vant til at «fjorden kan gå kvit». Han har tatt Competent Crew kurs, seilt i Hellas og Lofoten og blir i kjempe-humør når han får et seilratt mellom hendene.

TorTor Johansen,
kom ombord på Union Island og var med oss på seilas i noen av de flotteste øyene i karibia. Han møtte oss 1.februar og seilte med oss fra Union og opp til jetsetøya Mustiqu. På veien var vi innom Tobago Cays, SaltWistle bay og Canouan. Tor er kollega av Ulf og har kjøpt seg egen seilbåt.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.