Fotokurs i Nordnorge med SeilNorge og Mats Grimsæth

Ulf i bauen foto: Fredrik Sjøblom Robertsen

Fotokurs i mørketida er en utfordrende oppgave. Men for et utrolig lys det egentlig er. Ulf var så heldig å være deltager på fotokurs med Mats Grimsæth en hel uke. Vi var 8 kursdeltagere, en fotograf og en skipper. Kurset var arrangert av SeilNorge.

Turen startet i Bodø og endte i Tromsø. På turen var det ankring i uthavn (Karlsøyvær), teoriundervisning hos Børge Ausland på Nordskot, septikproblemer i Svolvær, tur innom Trollfjorden, overnatting på Risværhamn, nordlysjakt i Hamn, hvaljakt i Ersfjorden og Kaldfjorden før vi endte etter en frisk seilas i Tromsø.

Rundt Gåsvær i sterk kuling

En utrolig flott opplevelse med skipper Stig Arild som stødig losa oss gjennom heftig farvann. I en havn hadde vi 47 knops vind i kastene. Rundt Gåsvær seilte vi med 43-44 knops vind og hadde god bør. Turen var rik på mange heftige opplevelser, både av visuelle inntrykk og seilopplevelse. Kan virkelig anbefale en slik tur for de som ønsker noe helt utenom det vanlige.

Link til SeilNorge

Januarseiling i Nordnorge 2017

Chilling i hengekøya i januar


Januarseiling i Nordnorge 2017

Snøstorm på vei inn


Januarseiling i Nordnorge 2017

Spekkhugger på vei

Droneopptak gjort av Mats Grimsæth under fotokurset i januar.

Fotokurs med SeilNorge

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment