Træna – Reine – Stamsund – Nyvågar

Harmony i fint driv

Vi brukte 15 timer og 45 minutter fra Træna til Reine. Grått vær men etter hvert fin medvind som gå oss mellom 5,5 – 6,5 knops fart. Da vi kom inn til Reine var det dårlig med plasser på den «vanlige» brygga så vi måtte legge oss utenpå en betongflytebrygge som egentlig er en bølgedemper for småbåtene.

Så blåste det opp og nå ligger vi godt fortøyd i kaia, uten mulighet til å komme oss fra den… båten blåser inn i kaia… Etter litt sløving på morran kom det en stor Hansebåt å dundra inn foran oss og delvis i bauen vår… Men det ser ikke ut for at det er noen skader. Men vi skvatt litt og måtte hoppe opp å hjelpe dem å fortøye. Nå må vi ligge slik til vinden blir roligere. En til to dager kan det se ut for. Harmony ligger her sammen med oss.

Stamsund 19.07.16
Heftig seilas fra Reine til Stamsund, mye vind og bølger. Men alt var med oss, så det gikk unna i over 8 knop det meste av turen. Artig for ungan! Godt å komme i havn var det likevel. Litt mye rulling av gammel sjø på Vestfjorden i dag

Nyvågar 20.07.16
Nydelig seilas i dag fra Stamsund. Ikke så fort, men opp i 5,6 knop er ikke verst for oss… men stort sett var vi på 4,5. Harmony seiler bedre enn oss og lå etter hvert et godt stykke foran. Men artig med en sånn fin seilas på Vestfjorden. Lite sjø og fin vind på rundt 6-10 knop.
I Nyvågar fikk vi besøk av Karoline, Mariann og Trond. Da ble det en lite biltur i Lofoten.

Ikke alle dager er like idylliske

Ikke alle dager er like idylliske


Litt rulling blir det å (Harmony)

Litt rulling blir det å (Harmony)


Nyvågar på kveld... idyll

Nyvågar på kveld… idyll


Karoline og Mariann i full utrusing

Karoline og Mariann i full utrusing

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment