Straumhamn på Hamarøy

Idylliske Straumvatn med masse fisk…

Vindstille tur over Vestfjorden til Hamarøy og en perle av en plass: Straumhavn. En idyll av en poll med egen liten sandstrand og ørretvann 2 meter over havflata.

Der møtte vi båtene Oskar S, Storm og Muligheten. Flotte voksne og barn som virkelig koste seg i nydelig sol og varme. Bading, wakeboard etter gummibåt, fisking etter laks og ørret og selvsagt knuteøvelser med Amalie fra Muligheten og Karoiline fra Oskar S. Hit må vi flere ganger.

Inners i vika ligger et ferskvann; Straumvatnet. Der kan man fiske ørret. På flo kan du bære gummibåten opp fra vika og over i ferskvann. Et utrolig idyllisk sted. Dette var en perle i Hamarøy kommune.

godt fortøyd i Straumhamn

Godt fortøyd i Straumhamn


Klatrejentene (Amalie og Karoiline) i Muligheten og Oskar S

Klatrejentene (Amalie og Karoiline) i Muligheten og Oskar S


Inngangen til den flotte naturlige hamna. Lofoten på andre sia

Inngangen til den flotte naturlige hamna. Lofoten på andre sia

2 Comments

    • Hei Jon Runar og takk for sist! Må av og til innom denne posten bare for å minnes litt den fantastiske plassen. Dit skal vi garantert feler ganger. Håper dere har det bra alle sammen, også Kajsa, den firbente!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment