Isbrétur til Jøkelfjord

Tur fra Spildra til isbreen i Jøkelfjorden. Stille på sjøen. Planen var å gå til Skorpa, men det skulle bli så mye regn å dritvær at vi går heller til Skjervøy å legger oss neste døgn. Der er det fint å ligge med strøm og rolige forhold.

Majestetiske greier helt inne i fjorden. Egentlig mye større en vi hadde trodd. Turte ikke gå for nært, men vi skulle egentlig satt ned Glede 2 og tatt isbréen nærmere i øyensyn. Men vi var litt usikker på ankring og på hvor langt inn vi kunne gå med Fryd. Havet var grønt og det var vanskelig å se bunnen.

Tilbake på Skjervøy for bunkring av mat og diesel. Vi har bestemt oss til å gå sørover… mulig vi går til Helgeland. Treffer kanskje Tor, Hege og Tommy der nede… starter i morgen på floa….
Wenche følger med på dybde og fjell

Wenche følger med på dybde og fjell


Isbiter i fleng

Isbiter i fleng

Jøkelfjord

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment