Tørrfelling i Kåfjord

27557224750_2546f46847_oI år testet vi den nye tørrfellingsdokken i Kåfjord. Vi skulle egentlig løfte med kran, men det ble veldig usikkert med både tid og pris.

I Kåfjord har May og Helge laget en tørrfellingsdokk stor nok til seilbåter opptil 50 fot. Det måtte vi selvsagt teste. Vi kom inn i 15-tia og kl 18 var vi i gang å spyle. Det gjorde det dessverre fra himmelen å… Det regnet selvsagt mer eller mindre konstant… så det ble ikke mye bunnsmøring. Litt flekking på vannlinja og roret. Men vi fikk skifta sink og fettet skroggjennomføringene. Så bortkasta var det absolutt ikke. Kl 02.15 bakket vi ut av båsen, en og en halv time før full flo. Da var det rett hjem til hjemmehavna (4 nm) og hjem for litt søvn.

Tørrfelling kan anbefales!

Tørrfellingsdokk

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment