Alta – Skjervøy
sammen med Aurora

Rolf er på besøk

Da var vi klar for årets første, litt lengre, tur…  Det blir Kvænangen… Tor og faren starter nedover mot Bodø med båten Aurora, og vi er kompisbåt det første stykke. Til Skjærvøy er første etappe dag. Vi ser han av. Vi måtte vente på at det skal bli flo før vi setter ut fjorden….

Starta fra Alta 09.30 Rolig tur fra Alta til Skjervøy sammen med Aurora (Tor og faren til Tor, Svenn). Lite vind og lite bølger. Fremme på Skjærvøy 21:50. Der ble vi  liggende til fredag, så går vi til Spildra. Rolf har meldt sin ankomst, pr bil. I tillegg kommer Harmony for en liten stopp før de går videre til Bodø.

Wenche har bunkra til Fryd

Wenche har bunkra til Fryd


Skipper Tor på Aurora rydder under dekk

Skipper Tor på Aurora rydder under dekk

Skjærvøy

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment