Solskinnstur til Kviby

Velkomst i KvibyNydelig vær og sammen med familien Strøm og båten Harmony  seilte ut til Kviby. Der hadde Tommy og Hege ordnet med en bøye vi kunne ligge på i godværet.

Vi fikk en nydelig ettermiddag og kveld. Nydelig mat og trivelig prat om seildrømmer og langturseiling. Planen var å ovenatte i Kviby, men etter hvert blåste det opp og det ble for urolig å ligge to båter på en bøye. Vi bestemte oss for å bryte opp å seile hjem. Det var nok et klokt valg. For det blåste ytterligere opp og det hadde neppe blitt mye søvn hvis vi hadde blitt liggenede. Men alle var enige om at det hadde vært en fin tur…

Sebastian og Leon kommer med gummibåten

Familien Strøm samlet på fordekket
Wenche tar et vaskekurs....

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment