Korsfjorden – Innerkoven

JonsokblomEndelig var været så bra at vi kom oss ut av båsen. Sommeren her nord har så langt ikke vært særlig «sommer». Planen var nærområdet for et par dagers seilas.

Svært lite vind førte til motorisert ferdsel. Vi gikk på baksiden av Årøya, også det en plass vi ikke har vært før. På veien slo vindmåleren seg vrang og det gikk litt tid med forsøk på å rekalibrere. Det endte med at vi skiftet kabel… Heller ikke det var helt topp. Måleren har en feil som kommer og går.
På turen til Korsfjord møtte vi på siste tilskudd av seilbåter til Alta; en HR, 36 fot. Flott skute. Vi må ta en tur å hilse på eieren en dag.
I Korsfjorden fikk vi ligge ved flytebrygga til Erling Andersen. Den ligger rett ved Korsfjord handel. Skikkelig nærbutikk. Ettermiddagen og kvelden ble brukt til gåturer i nærområde. Virkelig en flott bygd.

Dagen etter dro vi med spridde seil fra Korsfjord til Langfjord. Kjempefin medvindstur. Var morsom å seile «Atlaterhavsseilføring» igjen. Fint i Innerkoven. Ny fin gåtur og tid til fotografering. En vakker og flott natur har vi, og det rett utenfor båsen…

Dagen etter bar det hjem, med sei på kroken…

Fryd ved Korsfjord Handel

Spennede opplevelser i Korsfjorden
Mange bekker små....

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment