Langtur: Alta – Lofoten – Sørøya – Alta

Første tur i sommer varte i 3 uker. Vi gikk nonstop fra Alta til Napp (Flakstadøya i Lofoten) på 47 timer.

Skjermbilde 2015-12-25 kl. 16.59.38Første etappe til Lofoten gikk på utsiden av Finnmark, Troms og Nordland. Herlig med storhavopplevelse igjen. Siden vi bare var to, gikk vi tretimers vakter. Vi var veldig heldig med været, noe som gjorde at turen ikke ble slitsom. Veldig fin vind fra øst, når det ikke var blikkstille da. Det gjorde seilasen til en utrolig opplevelse.

Etter noen dager sør i Lofoten møtte vi båten Harmony fra Alta med Hege, Tommy, Sebastian og Leon ombord. Vi seilte med dem rundt i Lofoten. Ballstad, Reine, Nusfjord, Å, Stamsund og Nyvågar. Så bar det helt opp til Tromsø via Harstad på retur. Der skilte vi lag, Harmony seilte til Alta og Fryd til Sørøya og Sørøyrocken. Festivalen var en flott avslutning på en treukers seilas, i utolig natur og kjempevær det meste av turen.

Litt hvitvin i varmen smaker, også i Nusfjord.

Utrolig flott i Nusfjord
Neste sted er Å, Fryd og Harmony er klar for landlov

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment